Нашата компания

В EIDT ние сме страстни за това, което правим. От създаването на нашата компания през 2009 г., ние преминахме през предизвикатенен и невероятен път за разработване на безопасна, надеждна, проста и ефективна система за спестяване на енергия. Днес ние сме щастливи да разберем, че Zypho  е спестил хиляди киловати по целия свят и нашата основна цел е да може Zypho да бъде във всяка една баня.

Нашите дистрибутори ...

Изказваме своята най-искрена благодарност към нашите дистрибутори, които показват изключителната си отдаденост към общата ни цел да направим домовете и бизнеса на нашите клиенти по-енергийно ефективни от всякога, докато се грижим за бъдещето на нашата планета.

Горди сме, че вече присъстваме в над 10 страни, включително Великобритания, Ирландия, Франция, Белгия, Холандия, България, Полша, Латвия, Литва, Естония и Словения, и непрекъснато работим за привеждане на ZYPHO на нови пазари.

zypho_officespace_horizontal

 

Контакти

Топломаркет Амиго,

бул. Cливница №546, 1331 София

България

+359 889 52 92 12

+359 885 724 677

info@zypho.bg

info@amigobg.com

shop.amigobg.com

Пишете ни

Нашите партньори ... 

Нашият опит и страст за енергийна ефективност и устойчиво развитие са споделени от нашите стратегически партньори, които допринасят за нашия успех, като подкрепят нашия екип в областта на техническото изследване и развитие, бизнес мрежите, управлението и подкрепата при навлизането на нови пазари.

EDP, третият по големина оператор на възобновяема енергия на Иберийския полуостров и третата бизнес група в света на вятърна енергия, е акционер на EIDT.

EDP_partner

INEGI е посредник между университета и индустрията, ориентиран към машиностроенето и индустриалния мениджмънт.

inegi_partner